Badkamers

Als je op zoek bent naar een loodgieter in Panningen en omstreken, die gespecialiseerd is in badkamers, dan ben je bij Ruud Peeters Installaties uit Panningen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van badkamers, zowel voor renovatie als nieuwbouwprojecten. Ruud Peeters Installaties neemt het complete project voor zijn rekening, van ontwerp tot uitvoering.

Badkamerrenovatie in Peel en Maas

Wij kijken met een open vizier naar je bestaande badkamer en laten ons niet remmen door onmogelijkheden. In plaats daarvan kijken we naar de mogelijkheden en doen we ons uiterste best om jouw droombadkamer te realiseren. We zorgen voor een compleet plan, de uitvoering ervan én een tijdelijke oplossing om de renovatie te overbruggen. Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen, werken we samen met vaste partners voor het sanitair en tegelwerk. Zo werkt Ruud Peeters Installaties samen met groothandel en showroom Saniceve in Nederweert.

Vrijstaand bad badkamer zon
Badkamer stenen waskommen
Messing douche waskraan
Vrijstaand bad badkamer zon

Nieuwbouwprojecten

Hoewel nieuwbouw een stuk overzichtelijker lijkt, kan het maken van de juiste keuzes nog lastiger zijn. Vanaf een tekening keuzes maken is immers niet eenvoudig. Wij helpen je graag om de juiste keuzes te maken om vervolgens alles volgens de bouwtekening op te leveren.

Regiebasis

Als je al in een (ver)bouwproject zit en onze hulp nodig hebt op een specifiek gebied, dan helpen we je graag verder. Of het nu gaat om advies over sanitair, tegelwerk of andere zaken, wij staan voor je klaar.

Kortom, als je een loodgieter in Panningen en omstreken nodig hebt voor jouw badkamerrenovatie, nieuwbouwproject of regiebasis, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn er om jouw droombadkamer werkelijkheid te maken.