Zinkwerk

Ruud Peeters Installaties is uw specialist op het gebied van zinkwerk. Ons team van vakmensen heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en monteren van diverse zinken producten zoals dakgoten, regenpijpen en dakkapellen. Zink is niet alleen duurzaam en onderhoudsarm, het zorgt ook voor een karakteristieke uitstraling van uw woning.

Zinkwerk toepassingen

Onze experts hebben uitgebreide kennis over verschillende zinkwerk toepassingen. Of het nu gaat om het renoveren of vervangen van uw huidige zinkwerk, wij zorgen voor een professionele uitvoering. Hierbij maken we gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om de levensduur van uw zinkwerk te verlengen.

Onderhoud en reparatie

Naast het leveren en monteren van zinken producten, bieden wij ook onderhoud en reparatie diensten aan om de kwaliteit van uw zinkwerk te waarborgen. Bij Ruud Peeters Installaties bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service.

Lokale loodgieter

Als lokaal bedrijf in Peel en Maas weten wij als geen ander wat er speelt in de regio. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en korte lijnen met onze klanten. Onze ervaren loodgieters staan altijd voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies en vakkundige uitvoering. Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter voor uw zinkwerk in Panningen en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!