Onderhoud & Service

Bij Ruud Peeters Installaties bieden we niet alleen diensten aan voor specifieke projecten, maar ook voor algemeen onderhoud en service. Hierbij kun je denken aan het onderhoud van CV-ketels, het opsporen en oplossen van lekkages en het verhelpen van storingen in het sanitair of de verwarming. Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven in de regio Peel en Maas.

Preventief onderhoud

Het regelmatig onderhouden van je installaties kan veel problemen voorkomen. Door onze preventieve onderhoudsbeurten blijven je installaties in topconditie en voorkom je onverwachte storingen. Zo kunnen we bijvoorbeeld je CV-ketel nakijken, schoonmaken en afstellen voor een optimale werking. Ook controleren we je riolering en inspecteren we je dakgoten om verstoppingen te voorkomen.

Transparante werkwijze

Bij Ruud Peeters Installaties staan we voor een transparante werkwijze. Dit betekent dat we vooraf duidelijke afspraken maken over de kosten en de werkzaamheden die we gaan uitvoeren. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Onze vakmensen zorgen voor een snelle en efficiënte service, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Neem contact op

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor algemeen onderhoud en service van je installaties? Neem dan contact op met Ruud Peeters Installaties. Wij helpen je graag verder en zorgen voor een optimale werking van je installaties.