Sanitair

Bij Ruud Peeters Installaties zijn we gespecialiseerd in het leveren van sanitair op maat. Wij helpen jou graag bij het ontwerpen en installeren van de perfecte badkamer, toilet of andere sanitaire ruimte voor jouw woning of bedrijfspand in Peel en Maas en omgeving.

Ontwerp

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van badkamers en andere sanitaire ruimtes. Wij luisteren naar jouw wensen en geven deskundig advies, zodat we samen tot het beste ontwerp komen. Of het nu gaat om een moderne, strakke badkamer of een klassieke, landelijke stijl, wij zorgen voor een ontwerp dat past bij jouw smaak en budget.

Installatie

Wij verzorgen de complete installatie van jouw sanitair. Ruud Peeters Installaties heeft ruime ervaring in het plaatsen van sanitair van topkwaliteit. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en merken, zodat wij jou kunnen verzekeren van een duurzaam en hoogwaardig resultaat.

Onderhoud

Bij Ruud Peeters Installaties begrijpen we het belang van goed onderhoud. Wij bieden daarom periodiek onderhoud van jouw sanitair aan, zodat deze optimaal blijft functioneren en er altijd verzorgd uitziet. Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij eventuele reparaties, zodat jij snel weer kunt genieten van jouw sanitair.

Loodgieterswerk

Naast het leveren van sanitair, zijn wij ook jouw betrouwbare partner voor al het loodgieterswerk. Van het verhelpen van lekkages en verstoppingen tot het installeren van nieuwe leidingen en afvoeren, wij staan altijd voor je klaar. Als erkend loodgieter in Panningen en omgeving, kunnen wij je garanderen dat jouw loodgietersproblemen snel en vakkundig worden opgelost.

Bij Ruud Peeters Installaties ben je aan het juiste adres voor professioneel sanitair op maat en betrouwbaar loodgieterswerk. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.