Klimaat & Verwarming

Als je op zoek bent naar manieren om jouw woning te verduurzamen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ruud Peeters Installaties is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van duurzame verwarmingsoplossingen zoals CV-ketels en warmtepompen. Hiermee kun je niet alleen bijdragen aan een beter milieu, maar ook aan een lagere energierekening.

CV-ketels

Een goede CV-ketel is essentieel voor een comfortabel en duurzaam huis. Wij bieden een breed scala aan CV-ketels, van HR-ketels tot hybride systemen, allen van het merk Nefit. Ruud Peeters Installaties helpt je bij het kiezen van de beste oplossing voor jouw situatie.

Warmtepompen

Warmtepompen zijn de toekomst van duurzame verwarming. Met behulp van deze technologie kun je jouw huis op een efficiënte manier verwarmen zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen. Wij plaatsen en onderhouden warmtepompen van verschillende merken, zodat we voor elke situatie de beste oplossing kunnen bieden. Ruud Peeters Installaties werkt enkel met de merken Nefit, Viessmann, Nibe.

Onderhoud

Goed onderhoud is van essentieel belang voor de duurzaamheid en betrouwbaarheid van jouw verwarmingsoplossing. Onze experts kunnen je helpen bij het periodiek onderhouden van jouw CV-ketel of warmtepomp, zodat deze optimaal blijft functioneren en energiezuinig blijft.

Kortom, als je op zoek bent naar een partner voor het verduurzamen van jouw woning, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ruud Peeters installaties uit Panningen helpt je graag bij het kiezen, plaatsen en onderhouden van duurzame verwarmingsoplossingen.